tag:blogger.com,1999:blog-8026439025001243188.post8380851562352335760..comments2023-05-27T17:56:23.458+03:00Comments on Bostancık: Harup Macerasi- Pekmez yapimi -1tugrulhttp://www.blogger.com/profile/16912066198235612484noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8026439025001243188.post-17002022601509275072010-10-27T16:03:56.174+03:002010-10-27T16:03:56.174+03:00bence harika bir hapur balıan dönüşmüş.cok güzel g...bence harika bir hapur balıan dönüşmüş.cok güzel görünüyor sen o kavanozu babama yolla ama yrtkili mercilerede haber verki gerekli önlemleri alsınlar:)virego yücelhttps://www.blogger.com/profile/01603197395663133832noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8026439025001243188.post-46716809744728062882010-10-21T11:02:19.333+03:002010-10-21T11:02:19.333+03:00Cevat, problem daha once hic recel yapmamis olmak ...Cevat, problem daha once hic recel yapmamis olmak sanirim!:) Derede yuzmeden denize atladik galiba. Ilk iki seferden sonra, bir "his" edindik. Ama buyuk olceklerde yapinca, odun atesinde kazan, odun atesi gibi, insan hem daha korkak oluyor hem de ayni kaynatma duzenini kurmak zor oluyor.Pinarhttps://www.blogger.com/profile/16794690119399752349noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8026439025001243188.post-36383021809865912372010-10-21T08:19:04.868+03:002010-10-21T08:19:04.868+03:00Recel yaparken de benzer sorunla karşılaşılabiliyo...Recel yaparken de benzer sorunla karşılaşılabiliyor. Kaynatma süresini ayarlamak çok önemli, sıcakken yoğun görünmeyen sıvı soğuduğunda aslında daha yoğun bir macun kıvamına geliyor. Bence pekmeziniz fazla kaynatılmış. İkinci denemenizde daha az kaynatıp soğumaya bırakmanızı ve sonuca bakıp duruma göre eğer çok ince kaldıysa bir taşım daha kaynatmanızı öneririm. Kolay gelsin.Cevathttps://www.blogger.com/profile/18116072624623789506noreply@blogger.com