4 Ağustos 2008 Pazartesi

Bire Niyet, İkiye Kısmet

Dün akşam Pınar Layka'yı gezdirirken köpek yavrularının sahibi kadın ile karşılaşmış ve kadından "olur"u almış. Bugün bir tanesini almaya gidince ne olduğunu tahmin edersiniz. Geriye kalan iyice çelimsiz sonuncusunu orada bırakmaya gönlümüz razı olmadı. Artık iki tane oldukça çirkin, açlıktan kemikleri sayılan doberman kırması köpeğimiz var. Umarım önümüzdeki bahara kadar toparlanıp domuza karşı biribirlerine destek olacak hale gelirler.






Layka bu işten pek memnun değil. Yavrular sürekli üzerine geliyorlar, o da nereye kaçacağını şaşırıyor. Bu aşırı ilgi hiç hoşuna gitmiyor. İlk 2 saat Layka'yı yatırmadılar yerinde, iyice huzursuz oldu. Onları en azından uyurlarken kaparabilecek bir yere ihtiyacımız var sanırım.

Bu sefer bir de minik video var, bakalım nasıl olacak...

5 yorum:

EmRe SeLeS dedi ki...

Kopekler cok sirin hele Layka'nin onlardan kacisi cok komik :)

okivanc dedi ki...

Biliyorum iciniz gidiyordur yapmak icin onun icin size izin verdim uyuzca olana benim adimi koyabilirsiniz...

Bir takim ozellikler de isimle birlikte geldigi icin fazla yemek vermeniz gerekmeyecektir ama domuzlara karsi biraz pasif bir tavir takinirsa sasirmayin.

Pinar dedi ki...

Onder'cim, ufaklik pek yaman bir sey cikti! Acayip hoppidik, oraya buraya bulasmayi seviyor, onune ne koyarsan yiyor, hatta arkada saklamis oldugun bardaktaki yemi de bulup burnunu daldiriyor. Yani yemek konusunda sana benzedigini hic soyleyemem!:)

Digeri ise Layka ile gezerken, Layka'yi en cok bunaltan yavru idi. Yanimiza gelmezdi, simdi de oyle. Cok fena tirsak, sevmeye calisinca kaciyor, elini bir sekilde degmeyi becerirsen de donup kaliyor. Umarim zamanla buzlari eritecegiz.

Sen sec hangisinin isim babasi olmak istiyorsun. Aslinda gercekten, bir hafta icinde bu ufakliklara isim koyalim. Biz haber ve foto verelim, siz de isim onerisinde bulunun. Ne dersiniz?

sinan dedi ki...

valla doberman diyince tipsiz bisey dusunmustum ama bunlar pek bi sevimliymis. valla sizden cok layka'ya kolay gelsin diyorum:)

Pinar dedi ki...

Sinan yalan soylemeeee, gercekten de cok tipsizler. Hele ufak olanin (disi) suratina baktikca nasil bu kadar cirkin bir sey olabilir diye sasiriyoruz!:) Yalniz cok afacanlar, arsanin ta alt girisindeki olan biteni farkedip, "bih"layarak bekcilige dun geceden basladilar bile.