13 Ekim 2008 Pazartesi

Ankara'dayiz

Kendimiz Ankara'dayiz ama sesimiz hala buradan geliyor :-)

Uzum ve Zeytin inanilmaz bir performans gosterdiler. 11.5 saatlik yolculukta bir kez bile kusmadilar! Yolun ilk uctebiri oldukca virajli oldugundan ve biz de ekstra dikkatli oldugumuzdan oldukca yavas geldik. Ilk 1 saat oldukca mutsuz ve huzursuzdular, Ancak yol duzelip onlar da arabadan kurtulus umitlerini kaybedince arkasindan buyuk bir rahatlama geldi. Toplam 4 mola ile hallettik. Onun disinda hep uyudular. Cogunlukla biribirlerinin uzerinde :-) Yeter artik durumuna geldiklerinde Ankara'ya 10 km. falan vardi, ucuz yirttik.




Kardesimin kopegi ile tanistilar, o bizimkilerden 1 ay kadar kucuk fakat sanirim aslan kirmasi, dev birsey olacak. Disi olmasina ragmen simdiden cok iri. Uzum'u isiriyor. Yani oynamak amacli degil, yemeye calisiyor! O yuzden onlari ayni yerde yatirmamaya karar verdik :-) Ankara'da havalar bayagi soguk, bahcede onlari yatiracak baska uygun bir yer bulamayinca onlari arabada yatirmaya karar verdik. Onlarin da bu yeni yerde tek tanidiklari yer araba oldugundan ve artik fobilerini yendiklerinden bunu seve seve kabul ettiler. Gercekten de onlara bu kadar rahat bir yer bulamazdik herhalde. Bir de su arabaya sinen ve onumuzdeki gunlerde daha fena hale gelecek olan kokuyu cikarma yontemini bulursak super olacak!

Donmeye yakin kopekleri tarttim, durum su:
Zeytin: 16 kg.
Badem: 13 kg.
Uzum: 10 kg.

2 yorum:

okivanc dedi ki...

Gecmis olsun! :)

Fotograflara bayildim!

Pinar dedi ki...

Onder, yolculugun virajli kisminda ben arkada idim. Senin onerilerin cok isimize yaradi. Virajlar bittiginde, onlar da rahatladigindan ben one gecebildim. Sabah bir sey yemedikleri icin, verdigimiz molalarda deli gibi bizim yedigimiz biskuvi, kraker, soylemesi ayip ;) icli koftelere (Bizimkiler geldiklerinde arsa hediyesi olarak 70-80 tane icli kofte getirdiler. Hala bitiremedik!:) ortak oldular.