18 Haziran 2010 Cuma

Durum 3-3

Bostancik ahalisine bir hatun daha katildi; boylece durumu esitledik. Adi Badem, ama biz aramizda "Yarmagul" diye cagiriyorduk onu. Henuz 2 yasinda. Bizim Zeytin ve Uzum'le 6 aylikken, Ankara'da tanisip onlari fena bunaltmisti. Oyle ki, Zeytin kurtulusu kendini Tugrul'un kucagina atmakta bulmustu. Badem Tugrul'unkilerden bize bir hediye. Aynen Layka gibi.



Biraz (!) kocaman ve cokca heyecanli. Simdiye kadar butun hayvanlarimiza disi olsun erkek olsun, "kizim" demek dogal gelirken Badem'e "kizim" demek zorluyor. Iriligi ve hareketliligi yuzunden zaptetmek epey zor oluyor. Ara ara Layka'dan dayak, Payam'dan pence yiyor, ama laf aramizda hakediyor. Layka'yi kisa surede hayatindan bezdirecek gibi duruyor. Surekli pesinde. Ha, bizim ufaklik kedi ile arasi mi nasil? Onu kuyrugundan tutup havaya atip tutacak bir oyuncak gibi algiliyor. Bu fotografta gerci tadina bakilasi bir tatli gibi de goruyor olabilir!:)



Alisma, alistirma suresi umdugumuzdan kisa olacak. Umarim bir sakatlik cikmadan beceririz.

3 yorum:

Çiğdem dedi ki...

Herkes eşittir bazıları daha eşittir :) Durum 3-3 hı? O mıncırık anlatır size kaç kaç... Bi ufacığım vardı 4 köpek ortasında tek kız bebek kedi... Köpekler de bebek daha, kuyruğundan taşırlardı bunu. Feda ettiği tek şey kuyruğa ayırdığı ekstra zaman oldu, köpek salyası zor çıkıyor kedi diliyle... 4 köpeğin de bacakları arasından mamalarını onlardan önce yedi, yastıklarına önce o kuruldu (laf aramızda hırsızı da önce o tırmaladı) Adam "abla şu kediyi al allah aşkına" diye bağırıyordu 4 köpek etrafında havlarken. O bulur yolunu... :) Hayırlı olsun eşitlik... Yaşasın daha eşitlik :)

virego yücel dedi ki...

ne üzel aileye bir fert daha katılmış.allah kolaylık versin .cinsi nedir.kız dediginize göre size bir tavsiye ya dogumdan sonra kısırlaştırın yoksa meme kanseri olma ihtimalı cok fazla yad benim gibi dogumdan sonra kadın dogum kontrol ignesi var yıllık ondan kullanın.daha sonra detaylı bilgiyi veririm.tlf nda.kalın saglıcakla.işiniz rast gele.

Pinar dedi ki...

Ah Cigdem, cok hosuma gitti senin minik. Bana oyle geliyor ki bizimki de pek yaman bir sey olacak.

Abicim, cinsini bilmiyoruz. O da kirma. Bize gelmeden zaten ameliyat olmustu.