16 Mayıs 2010 Pazar

Bir avuc keyif yumagi



Gecen gun bu sevimli yaratigi Layka'yi gezdirmeye cikardigimizda, bir tepede, agaclarin dibinde bulduk. Nasil bagiriyordu bir duysaydiniz! O kadar da minicik ki.



Tugrul komsulara annesini sordu, bilen yok. Ders verdigimiz cocuklardan biri annesinin öldüğünü soyledi. Birakamadik tabi. Iyi ki civcivler cikti da Layka'nin tasima kulubesini kedicige kullanabildik. Enjektorle beslemeyi ve sonrasinda cis yaptirmayi bu isi bilen dostlardan ogrendik. Annenin yalayarak yaptigi isi islak bir pamuk parcasi ile tam gobusunun altina, cis yaptigi yerin hemen ustune masaj yaparak hallediyoruz.



Onca sevimlilige Payam bu isten hic hoslanmadi. Daha once hic duymadigim sesler cikararak durumu protesto etti. Anne tavuk kumesin yanina yaklastiginda, icerden gagalayarak gozunu cikarmaya calisti! Bir tek Layka sikayet etmedi bu halden. Yalniz o da fazla samimiyete izin vermeye niyetli degil.

Civcivler, yeni aldigimiz pilicler, ustune de bu kedicik, bizi epey bir dagitti. Bakalim toparlanmak ne kadar surecek. Yine de minik kaplanin bu yuruyusunu gorunce yorgunluk falan kalmiyor.

8 yorum:

Çiğdem dedi ki...

Pek tatlı maşallah :) Çok yakında öğrenir o her işi. Payam da biraz söylenir ama sonra alışır. Arada bir pati atmalara ses çıkarmayacaksınız artık ne de olsa patronun kim olduğunu da bilmek lazım :)

hindiba dedi ki...

Ailenin bu yeni üyesine merhaba o zaman :) İsmi ne olacak peki?

Pinar dedi ki...

Payam her zaman patron canim!:) Cigdem, dedigin gibi her iki isini de bu arada ogrendi. Yalniz cisini ortaliga saliveriyor.

Evren, isme karar veremedik. Aklimiza şebek, gollum gibi isimler geliyor, o yuzden biraz beklemedeyiz!:)

Çiğdem dedi ki...

Pınar' cım alçacık meşrubat kolisi altlarından 2-3 tane kum kabı yapacaksın. Her birinin dibine ortaya salınmış çişe bandırılmış gazete serip üzerine azıcık kum koyacaksın. Kutuları daha önce tuvalet niyetine kullanılan köşelere yerleştireceksin. Çişi saldığı zaman da enseden tutup kum kabını gösterirsen iki günde bu iş de hallolur :) Güle güle büyüt

Pinar dedi ki...

Cok sagol Cigdem. Aslinda kum kabi var, ve buyugu icin kullaniyor da cisini saliveriyor!:) Dedigin gibi farkli kaplar ve islatilmis gazeteyi deneyelim hemen.

nalan dedi ki...

şans getirecek size hem de bolca.
"korsan" olsun bu :)

tulina dedi ki...

Cok tatli, pek seker. Hosgelmis. Gule gule buyusun.
Normalde herseyini kum kabina yapar ama demek ki cok kucuk. Bize de boyle bir saskin kedicik gelmisti iki yil once viyaklaya viyaklaya. Simdi kocaman bir delikanli oldu sevgili Maskotumuz.

beste dedi ki...

canim cok seker. O kadar cok yavru kedi buyuttum ki cok dayaniklilar onlar hemde insanin gozunun icine bakarlar! Goreceksiniz sizin icin vazgecilmez olacak:)