5 Mayıs 2010 Çarşamba

Eksildik



Iki gundur Zeytin ve Uzum ortada yoklar. Iki gun once, sabah Zeytin arsada yoktu. Geceleri arkadaki tepelerden gelen ses ve kokular yuzunden arsa disina ciktigini biliyorduk. Tellerin kazilmadik yeri kalmadi. Uzum ise geceleri bagliydi. Sabah actim ve Uzum firlayip gitti. Bir daha ikisi de donmediler. Cok arandik, herkese sorduk. Ne oldugunu bilmiyoruz. Sadece cok uzgunuz.

Zeytin ve Uzum kadar birbiriyle anlasan, ve birbirine bagli iki kopek gormedim. Dogduklarindan beri beraberdiler. Yine beraberler. Bizse eksik kaldik.

8 yorum:

sinan dedi ki...

Üzülmek için erken olabilir. Umarim bizim daha once yaşadığımız iki kedi tecrübesindeki gibi olur. Onlar da 10-15 gün kaybolup, sonra da kendi kendilerine dönmüşlerdi...

tugrul dedi ki...

Ah Sinan, keske! Ama kediler biraz farkli. Uzum ile Zeytin daha once 1 saat bile uzak kalmamislardi :-(

nalan dedi ki...

sebebi ne acaba. çevrede köpeği olup da böyle giden var mı ki?
bizim kedi yavrularını bırakıp da bir geceliğine kaybolduğunda telef olmuştuk korkudan. apar topar veterinere koştuk, biberonlar aldı. ama sonra alıştık.
umarım bu sıpalar da döner.

Pinar dedi ki...

Biz de ne dusunecegimizi sasirmis durumdayiz. Aklimiza gelen olasiliklar; yaban domuzlariyla kavga ettiler ya da koylulerin tarlalarina domuzlar icin biraktiklari zehirden yediler. Gecen sene Zeytin'i domuz zehirinden zor kurtarmistik. Gerci ikisinin birden basina ayni sey gelmesi ne kadar mumkun bilmiyorum. Uzum'u sabah ben actim. Actigimda Zeytin yoktu. Belki de diyorum, Uzum Zeytin'i buldu ve basinda, geri gelmiyor. Bilmiyorum.

Unknown dedi ki...

Çiftleşme dönemi olduğundan dolayı kızan köpekleri varsa onlarla beraber geziyorlardır.Gözünüz aydın yakında birbiriyle çok iyi anlaşan 4 köpeğiniz olacak.

Okay dedi ki...

uzucu bir haber.
umarim kisa zamanda geri donerler.

Meyvelitepe dedi ki...

Sayfayı açınca şok oldum, ben gurk ne alemde derken...
Ne kadar endişeli olduğunuzu tahmin edebiliyorum, belki sadece kaybolmuşlardır, dilerim iki kafadar sağ salim, başları önlerinde kabahatli kabahatli dönerler.

Jale

virego yücel dedi ki...

üzüntümü anlatacak kelimeler bulamıyorum.heleki bir köpegi olan birisi olarak isyanım hattinden fazla. insan kimligi içinde hayvan olamıyacak kadar zavallı yaratıklara söylenecek bir çift lafım var.bunlar allah korkusuyla camiden cıkmayan her şeyde allah korkusundan bahseden şeytanın uşakları olan yaratıklar. ve son söz: bir resim gördüm altında şöyle yazıyordu ŞÜKRETKİ BUNLAR GİBİ DÜNYAYA GELEBİLİRDİN.ALTINDA HZ MUHAMMED YAZIYORDU.( resmin içerigi yerde can cekişen bir köpek ve bir kedinin resmi vardı)bu ilanları izmir büyük şehir belediyesi direklere asmıştı. yani gavur izmir.hiç kimseni allahın verdigi canı almaya hakkı yok.kim olursa olsun.buişi yapan yaratıgı lanetliyorum.