21 Ağustos 2008 Perşembe

Bengt ve Petros

Bu oglen Bengt (arsamizin onceki sahibi) ve kopegi Petros bize geldiler. Bengt daha once bir Alman cift'ten bizim icin aldigi cim trim etme aletini geri almaya gelmisti. Layka ne yazikki Petros ile anlasamadi (ne ilginc!). O yuzden onu Bengt'ler iceri girmeden bagladik. Ama yine de kiyamet koptu tabii. Layka abilerinden ne yapmalari gerektigini ogrenen cuceler de yaygarayi kopardilar. Anlasilan iyi bekcilik yapacaklar. Gerci sonradan Petros'a epey yalakalik yaptilar ama pek yuz bulamadilar. Bengt'e de bir zaman sonra sokulmaya basladilar. Sevindirici cunku diger insanlara karsi cok tirsaklar, bu ileride saldirgan davranislara donusebilir. Onlari acilen daha fazla insan ve kopek icine cikarmamiz lazim. Yoksa basimiza yeni ve daha iri Layka'lar alabiliriz!

2 yorum:

Unknown dedi ki...

ay ben gelip onlaro sevgi manyagı yapar giderim merak etme halacan :)) biliyosun kopek sımartma konusunda ustume yoktur; sonra siz biras torpulersiniz olur biter :))

Pinar dedi ki...

Biz bu insana alisma egzersizini cok ciddiye aldik. Onlari bir kac gun ustuste burada denize girdigimiz Usaklilar sitesine goturduk. Kiz cok fena korkuyordu baslarda. Orada kaldigimiz sure boyunca aglayip durdu. Ama 2. gun hic fena degildi. Bunun ustune dun Cemlerle birlikte Palamutbukune gittik. Orada gelen giden, havlayan, miyavlayan, kornalar iyice bir ambele ettik ki artik sesi solugu cikmiyor. Yalniz ablasi, cok fena mideleri bulaniyor bunlarin. Palamutbukune geldigimizde yuttugu sosisleri butun olarak oldugu gibi cikarmisti!:( Ona da alisacak diye umuyoruz da Palamutbuku yolu da biliyorsun az buz viraj degil!