20 Ağustos 2008 Çarşamba

Misafirleri birbirine ekledik

Datca ile ilgili reklamlarimiza dayanamayarak, tatillerini burada gecirmeye karar veren Mustafa ve Cigdem'i de Datca'yi Sevenler Klubune aldik! Eger bizi kirmamak icin demiyorlarsa, gercekten de Datca'nin sessizligini ve denizini cok sevmisler. Sicaktan da bizim buyukler kadar sikayet etmiyorlar!;)

Dip not: Mustafa ile Layka coook iyi anlastilar. Layka, artik misafirlerimizi cok guzel karsiliyor.

3 yorum:

Okay dedi ki...

Musti'yi çalıştırmadan geri göndermeyin.

Enguzekli dedi ki...

Valla zor kactim okay :). Datca'da tatil keyfi gercektende superdi. Tam aradigim gibi bir tatildi. Super dinlendik ve ayrica bize ev sahipligi yapan Tugrul ve Pinar cok iyi agirladilar bizi. Cok tesekkurler. Tugrullarin malikhaneyi cok sevdim. Ozellikle malikhanenin bekci basi Layka ve ufak itler :) cok tatliydilar. Incir agacini ve keciboynuzunu da unutmamak gerekiyor tabi.

Bunun haricinde otelimiz cok guzeldi. Denize sifir bir oteldi. Ilk gun bulmakta zorluk ceksek de(Yaklasik 15 dk civarinda o sicakta yurumek zorunda kaldik otobus hostunun yanlis bilgilendirmesi yuzunden) kahvalti, Tugrul, Pinar ve Tugrul'un anne-babasi ile guzel bir sohbet ve hemen sonrasinda otelin hemen onundeki super denizde yuzmek cok iyi geldi. Sonraki gun Tugrul ve Pinar'la Datca ve Bostancik turlari, Palamutbuku, Akvaryum, limanda yemek, yat gezisi ve daha bircok aktivite tatilimizin super gecmesini sagladi.

Yani sonucta bence Datca cok guzel bir yer arti Tugrul ve Pinar'in misafirperverligiyle birlesince mukemmellesiyor. Herkese duyrulur. Seneye rezervasyonlar simdiden basladi :).

(Arkadaslar bence Datca'dan tasinsaniz iyi edersiniz cunku yaptigim reklamdan sonra orda olmak istemeyeceksiniz. Akin akin insanlar gelecek :))

Mustafa

Pinar dedi ki...

Yav Mustafa anlasmadik mi seninle bu kadar reklam yok diye!:)

Ama dogrusu bu ilk parti misafirler hep acemiligimize geldiniz. Sizinle tecrube kazandik. O yuzden onumuzdeki sene yine bekleriz! :)