18 Kasım 2008 Salı

Ondan bundan

Bu siralar biraz aksattik, yine ortaya karisik birseyler yapiyorum :-)

Bu sabaha karsi iyi bir yagmur ile uyandik. Ama su anda yine gunluk guneslik. Umarim tekrar yagar, 2-3 gun yagis diyordu. Yagmazsa kotu, bu sene cok kurak gidiyormus, bu zamanlar normalde epey yagmis olmasi bekleniyormus.

Tepelerde dolasirken rastladigimiz ciceklerden biri



Karavanin hemen arka kosesindeki minik agac sonunda cicek acti. Bengt onun cicek acacagini soylediginde pek inanmamistim dogrusu, biraz cinara benzer bir agac gibi gelmisti bana. Pek guzel fotograflar olmadi ama belki icinizden bunun ne oldugunu bir bilen cikar.




Bu da yuzmeye gittigimiz siteden asirdigimiz bir cicek. Topragi biraz kotu bir yere ektik, tuttu gibi ama umarim sonradan olmez.



Arka sirtlara dikilen ruzgar pervanelerinin bize en yakin olanlari da tamamlanmak uzere.



Bu da sabah gunes dogarken tepelerden cektigimiz bir fotograf




Kopeklerin yeri 80. defa degisti. Bu sefer herkes cok daha mutlu. Daha once karavana daha uzak bir yerdelerdi ve ufaklar gece orada yatmak istemiyorlardi. Korkudan arkadaki tepelere havlayip duruyorlardi. Simdi kulubelerin icinde birer de battaniye var, gomulup uyuyorlar. Hem onlar hem biz cok rahat ettik :-)

2 yorum:

okivanc dedi ki...

Yazdiklarinizi okurken, kacinci kelimede yazanin kim oldugunu tahmin edecegim oyununu oynuyorum. Bazen yazinin en sonunda yazanin adini okuyuncaya kadar bulamiyorum. Bazen de bu yazidaki gibi ilk cumle yetiyor. :)

İlknurkun dedi ki...

o çiçek açan ağacı belki öğrenmişsinizdir ama..şakayıkmış :)