16 Mart 2009 Pazartesi

Ayakli Kaktus isteyen?

Yenilerde Kaktus Rehberine uye oldum. Umuyorum bizim sukkulentler de cicek acacak ogrendiklerim sayesinde. Ama anlatmak istedigim o degil. Bugun gruba bir mail geldi. Icinde de bu fotolar:







Bu kadar sevimli olunmaz ki! Tavuklardan once kirpi beslemek istedigime karar verdim ben...

9 yorum:

Unknown dedi ki...

Ben isterim, çok tatlılar.

das etikett dedi ki...

merhaba,
dogadaki yasaminizi ilgiyle izliyorum.
resimdeki kirpi cok sevimli, acaba bu resimlerin Türkiye'de mi cekildigi konusunda bir bilginiz var mi?

selamlar

Pinar dedi ki...

Gulhan, eger bulursam gonderirim bir tane!:)

das etikett, maili atan arkadasa sordum. Turkiye'de cekildigi soylenmis ona.

EmRe SeLeS dedi ki...

Ben yillar once bahcede bir kirpi yavrusu gormustum ve delirmistim. Bu fotograflar beni benden aldi. YERYUZUNDEKİ EN SEVİMLİ HAYVAN BU MU ACABA YA? :D

yavasyavas dedi ki...

bu nasıl bir tatlılık
ben büyük bir kirpiyi sevmiştim. ne kadar tatlı yüzü var diye şaşırmıştım. bu ufaklığı görünce doğada durmadan yavru kirpi arayasım geldi.

Pinar dedi ki...

Emre'cim, bu kadar tatli ben de beklemiyordum! Simdiye kadar yavru kopek fotograflarina bakinca gulumsemeden duramazdim, onlara bu fotograflar eklendi. Gercekten de en sevimli hayvan bu olabilir!

yavasyavas, demek ki buyukleri de sevimli oluyor bu kirpilerin. Umarim yolumuz denk duser de rastlasiriz bir kirpi ailesi ile.

Basak dedi ki...

aman tanrım ya... böyle sevimli bişeyden hayatta ayrılınmaz. ama başlarına buyruktur kendileri. yani öyle sanıyorum:)

LEMAN dedi ki...

benimde bahcemde gecen sene misafirimdi 3 4 gün bir tıkırtı geldi bahceden karanlıkta bulamıyordum ama sabah gözüm gibi baktıgım fidelerin alt yapraklarını yenmiş buluyordum özellikle biber fidesi sonra birgün sessizce bekledim ve yine geldi çok sevimli ama bahçeme zarar vermesinden dolayı onu uzaklra götürüp bırakmak zorunda kaldım inşallah senin fidelerede zarar vermez yanlarına yanlız bırakma istersen

Pinar dedi ki...

Basak, bulmus olsam herhalde birakmazdim, en azindan denerdim!:)

lemaninignesinden, fidelere olan ilgisini bilmiyordum kirpilerin. Ne yazik ki bu kirpileri tutan el benim degil!:) Gerci buralarda bir kere kirpi gorduk. Eger olur da bizim fidelerde bir zarar gorursek, supheliler listesinde olacak!:)