11 Temmuz 2010 Pazar

Arkasi bugunmus

Yenilerle eskiler hizla birbirlerine alisiyorlar. Aralarindaki iliskide kurallari belirliyorlar.

Darma ve Payam super oldular. Payam tam bir abi, Darma da ne kadar pataklansa da abisinin pesinden ayrilmayan kucuk kizkardes. Ama artik cok guzel kendini koruyor. Eger Payam onu acikta yakalamissa hemen gobusunu acip, eller iki yanda, kulaklar geride Payam'dan gelecek darbeyi kestirip engellemeye calisiyor.



Eger becerebilirse, koltugun, ya da disardaki masanin ortada birlesen 4 bacaginin arasina girip, oradan cesurca, patileriyle Payam'a vurmaya calisiyor. Ama en guzeli, Payam'in yedigi minik kemigi tislayip ondan almasiydi ki, gormeye degerdi! Tabi Payam da abilik yapip, doydum zaten diyerek birakmis olabilir. Darma onca tepismenin ardindan iceri kacip, ayakta uyumaya basliyor.



Bu kosturmalarin en kotu zamani, gece! Uykunun ortasinda tapirtilar, yere dusen esya sesleri ile ziplayip, becerebilirsek Payam'i tutup disari cikariyoruz. Olmadi, Darma'yi yakalayip, karavana alip, Payam'i pergolede birakiyoruz. Eger o gun cok yorulmussak, uykumuz bolunmesin diyorsak, Payam'in tum protestolarina ve acindirmalarina karsin, gece disari cikariyoruz.

Payam ve Nala (Bir aslan yavrusu gorunumundeki Badem'e, "Badem" adinin yakismadigini dusunduk ve Aslan Kral'da, Simba'nin kiz arkadasi olan "Nala"nin daha uyduguna karar verdik.) arasinda durum biraz kotu. Baslarda Payam, Nala'yi cok fazla takmiyordu. Ama Nala hiper bir genc kiz oldugundan, bir kac kez Payam'a cok yanasip, onu kosturtmaya calisinca durum degisti. Payam en sonunda Nala'yi ciddi dovdu, onune katip biz kurtarana kadar kovaladi! Bu kovalamacalarin birinde, Nala birden donunce agac yeri belirlemek icin caktigimiz demir kaziga tum vucuduyla carpip, ayagini yaraladi! Cani cok yandi! Ondan beri Payam'dan uzak duruyorsa da Payam artik sirf kendini rahatsiz ettigi zaman degil, Layka ya da Darma'yi bunalttigi zaman da olaya mudahele etmeye basladi. Gecen gun yuruyusten donerken Nala Layka'yi bunaltinca, kucagimdan atlayip, eve kadar kovaladi. Haketti desem de burnunun ustundeki kani kurumus cizikleri gorunce Nala'ya acimamak elde degil!:(

Darma ve Nala ise su anda gayet keyifliler. Bir goz atin bakalim su videoya:



Yalniz, Nala hala ara ara Darma'yi gobekten disleriyle yokluyor. Darma sesini cikarmiyorsa da biraz buyuyunce, Payam'la birlik olmasi isten bile degil!

Laykacik ise, Nala'dan bunalmis bir vaziyette ama yavas yavas onun cussesinin ve vurdumduymazliginin verdigi sikintiyi atlatiyor.

Simdilik bu kadar. Havadislerin arkasi yarin degilse de yakinda bir gun mutlaka!:)

14 yorum:

virego yücel dedi ki...

yclvalla ne diyecegimi bilemiyorum şu an gözümde canlandırmaya calıştım ve mukayese yaptıgım zaman ne kadar büyümüş oldugunu görünce şaşırdım.sonucta dogan büyüyor allah kolaylık versın biraz daha büyüdüğü zaman kızılca kıyamet kopacaga benziyor. ha bide videoyu seyredemedk acaba bir prob mi var.

Pinar dedi ki...

Himmmm, ben denedim oluyor. Gerci Tugrul da seyredemedi kendi bilgisayarinda. Ben bir arastirayim.

Pinar dedi ki...

Himmmm, ben denedim oluyor. Gerci Tugrul da seyredemedi kendi bilgisayarinda. Ben bir arastirayim.

nalan dedi ki...

çok güzel olacak bu darma.
ben de seyredemedim videoyu :(

Çiğdem dedi ki...

Pınar ben bunu yemek üzere yola çıktım geliyorum :)

Pinar dedi ki...

Cigdem, bekliyoruz!:) Sen videoyu gorebildin galiba?

Nalan, hata mesaji var mi? Tugrul'unkinde plug-in eksik diyor, sonra plug-in'i yuklemeye kalkinca uygun plug-in bulunamadi diyor. Sende de mi ayni problem?

nalan dedi ki...

göz atın diyorsun ya videoya.
ben altında sadece boşluk görüyorum :(

Çiğdem dedi ki...

Görmez olur muyum gördüm :) Şirine yahu :)

okivanc dedi ki...

video'da bende de sorun olmadi

Pinar dedi ki...

Onder'cim sen sayilmazsin!:) Turkiye'de, google'in bir takim servislerine erisim yasak. youtube bunlardan biri. En son dns server ip'lerini blokladilar galiba. Sanirim problem o.

GÖKHAN YILMAZ dedi ki...

Biz gibi önceden haber vermeden gitmeyin fazladan yol yaptığınızı düşünebilirsiniz.Gerçi ordaki doğayı görüp sonradan iyiki geldik deme ihtimaliniz yüksek ?Pınar hanım kırkağaç kavununu beğenmişsinizdir umarım...

nalan dedi ki...

gördüm sonunda gördüm !
çok güzel bunlar :)

Pinar dedi ki...

Gokhan, sizi kacirdigimiza cok uzulduk. Zamanlama denk gelmedi. Keske gelmeden bir maillesme ya da telefonlasma olsaydi. Kirkagac kavunu cok lezzetliydi. Cok tesekkurler. Tohumlarindan ayirdik. Onumuzdeki sene ekmek ve birlikte yemek uzere!:)

Nalan, seyredebildigine sevindim. Herhangi bir sey yaptin mi?

nalan dedi ki...

yorum eklendiğinde emailime geldiği için tekrar sayfaya bakmış oldum. ve video görünür oldu bir anda.
ama sanırım bizim çocuklar videoları izmelek için bir iki numara yaptılar makinamda o yüzden seyredebildim. sağolsunlar ofiste hemen ayarlama yapıyorlar :)