20 Ağustos 2010 Cuma

Sicaklar!

Of sicaklar! Tum Turkiye gibi Datca da fena bu sene. Aslinda yaz basi normalden serin geciyordu ama Agustos ayina gireliberi rahat uyku yuzu goremedik (neyseki islak filtresinden gecirdigi havayi sogutarak ufleyen klimamsi bir fanimiz var, herkese tavsiye ederim). Sonunda dun aksam havluyu atip bahcede cadira gectik. Oh ne guzel bir uyku idi o.



Tek stres yeni extra large kopegimiz Nala (nam-i-diger Yarmagul) sabah gunaydin derken burnu ya da penceleri ile sinekligi yirtmadan ayaga ziplayabilmek (bkz. sineklikte daha once Ayberk'e diledigi gunaydindan kalan izler). Ha bir de kediler cadirin uzerinde tepismeye baslayinca alttan yumruk ya da tekme ile uzaklastirmak gerekiyor!

3 yorum:

EmRe SeLeS dedi ki...

Ya kedi yumruklama olayina cok guldum. Pisicikler dayak yemesin elbette ama cizgi film gibi anlatmissiniz olayi. Super komik heheheheh :D

Çiğdem dedi ki...

SIcaklar bitti sonbahar geldi, yağmur yağdı sel mi aldı? Nerelerdesiniz?

Pinar dedi ki...

Ah Cigdem, kusurumuzu biliyoruz!:( Merak edecek bir sey yok. Her sey yolunda, sellerin baslamasina daha 1.5 ay kadar var herhalde!:) Bugun hemen bir ozet verecegim arayi kapamak icin, soz.