25 Mart 2011 Cuma

Kirli pati Darma



Prenses Darma, bizim gibi elini topraga sokmaya karar verdi.

Anneme sakin soylemeyin; gece bu kedi bizim yatakta!

5 yorum:

Berceste dedi ki...

Vardir ya gicik cikinti tipler, Pinar'in annesiiiii diye baslayan cumleye :))))

Saka bir yana... Onlar kendilerini temizliyorlar ki! Dilleri tirtikli, ozel. Oyle toz toprak kalinca yalana yalana yikarlar kendilerini :) Golge yapmis kendisine gariban ne guzel.

misk dedi ki...

Oh işte, tam kedi mekanı: üstü yarı kapalı, altı tümsek, muhtemelen yumuşak.. bir yerlerin içine girmeye bayılır bunlar:) çok güzel bir kedi bu,maşallah!

Pinar dedi ki...

Cok haklisin Berceste. Oyle bir temizleniyor ki her daim mis gibi kokuyor. Sanirim tukuruklerinden ozel bir sey var. Tuylerinde koku yapan bakteri yasatmiyor. Kopekler ise tam tersi bir kategorideler!:)

Hic bir korku yok bu kedilerde, Misk. Onun altinda akrep mi var, yilan mi var, beni sokar mi, hic aldirdigi yok. Mutlaka yere atiyor kendini, sonra da sokuyor patisini iceri, tipir tipir iceriye tokat atiyor! Eh, bazen de eve sismis bir pati ya da gozle geliyor!:)

beste dedi ki...

darma initiation lost serisini hatirlatti baslik. Ben topragi capaladigim yada yeni toprak koydugumda kediler onalr icin tuvalet hazirladigima inanim firsati kacirmiyor sert topragi eselemkle ugrasacaklarina yeni hazir yumusak toprak tembeller, tembel! her kedinin icinde bir garfield var. Turkiye'den gelen arkadasim kapinin yanina getirilmis hediye olu tarla farelerini ve aksamlari kediyle uydugumuzu gorunce nerdeyse hijyen krizi geciriyordu:) Prenses Darma isini biliyor Pinar'in kalbini kazanmis gerisi bos:)

misk dedi ki...

Oh, ben de sineklik takmıyorum yazın, kedime "fly business" çıkarıyorum; daha bu ctesi havalar iyice ısındı, evi bir güzel havalandırayım diye camları açtım, içeriye dalan dev kara sineği çatır çutur hüpletti bizimki! Yılların hıncını aldı kedoşum kara sinekten:)